Triatlon kamp

Za vse tiste otroke, ki bi radi želeli spoznati kombinacijo plavanja, kolesarjenja in teka smo tudi v letošnjih športnih počitnicah pripravili program triatlon kampa, ki bo v poletnih mesecih potekal v dveh terminih v katerih se lahko otroke vključi v jutranje varstvo že od 6.30 dalje. Vadba triatlona se prične ob 9:00. Sledi oddih oziroma prosto kopanje pod nadzorom na letnem kopališču vse do 12.00 ter kosilo predvidoma do 13:00 ure.

Program je v popoldanskem času zasnovan z vadbo triatlona do 15. ure oziroma varstvom do 16:00 ure.

Vadba  je prilagojena starosti otrok, katera poteka pod nadzorom strokovno usposobljenih trenerjev. 

Jutranje varstvo in zajtrk

Jutranje varstvo je del razširjenega programa Športnih počitnic. Je oblika vzgojnega dela, ki se zaradi potreb staršev vključena v ceno programa tako za udeležence plavalnih tečajev, cici poletne šole ter ostalih vsebin počitniških programov. Poteka od 6.30 do 9.00 in je strokovno vodeno. Starši se na varstvo prijavijo tako, da ustrezno označijo obrazec na prijavnici, ki zajema uro prihoda ter možnost naročila zajtrka z doplačilom. Zajtrk je za udeležence varstva organiziran vsak dan ob 8.15.

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športom-počitniškem dogajanjem.

*Priporočila ob vpisu 
Otrok je prilagojen na vodo in se zna samostojno voziti s kolesom.

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina. Z objavo vas bomo seznanili tudi preko elektronske pošte.

3. 7. - 7. 7. (še 9 prostih mest (od 20))
da
ne
Strinjam se s splošnimi pogoji

9+2=

info

termini

1.) 3. do 7. julij
    
roki prijave 
1.) četrtek, 29. junij do 12.00


jutranje varstvo
od 6.30 do 9.00 

zajtrk za udeležence jutranjega varstva
doplačilo 13€/udeleženec 

trajanje programa 
od 9.00 do 16.00

Število prostih mest
20 udeležencev/termin

starostna omejitev
od letnik 2016 do letnik 2010

Cena 80€ - vključuje: 
uporabo športnih površin, strokovni kader, kosilo, nezgodno zavarovanje pri Vzajemni d.v.z, DDV....

Način plačila 
Prvi dan ob začetku programa na recepciji Letnega kopališča.

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22)  

med 8. in 16. uro  

temperatura vode: 29oC
ZAPRTO

aktualno

  • 12.05.2023Razpis za prosto delovno mesto specialist za mladinsko delo VII/2

    Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto za specialista za mladinsko delo VII/2 – M/Ž za določen čas, s polnim delovnim časom. K sodelovanju vabimo aktivnega, ustvarjalnega, mobilnega, dobro informiranega ter z vizijo in izkušnjami opremljenega mladinskega delavca.
    Vse, ki se najdete v opisu, izpolnjujete vse pogoje razpisa in želite postati del ekipe vabimo, da nam pošljete svojo vlogo do vključno 19.5.2023.

  • 10.05.2023Odprte so prijave na program Športne počitnice 2023

    Poletje bo v Športnem centru Ajdovščina tudi v letošnjem zelo živahno saj bodo Športne počitnice zajemale možnost udeležbe v različnih športnih panogah. Pričenjamo z 19. junijem s počitnicami za upokojence, od 26. junija pa do vse 4. avgusta nadaljujemo z vsebinami za namenjenim otrokom, kjer je na voljo, kar 16 različnih športnih programov.