Podrobne informacije o programih med 1. in 5. avgustom

Obveščamo vas, da v ponedeljek, 1. avgusta pričenjamo s šestim terminom programa Športne počitnice 2022.

Za udeležence jutranjega varstva je zborno mesto na VHODU LETNEGA KOPALIŠČA AJDOVŠČINA od 6.30 dalje. Za ostale udeležence, ki varstva ne koristijo pa je prihod ob 8.45. 

Plačila sprejemamo na recepciji letnega kopališča prvi dan ob začetku programod 7.00 ure dalje. Udeleženci, ki boste otroke pripeljali v jutranje varstvo pred 7.00 pa lahko plačilo izvedete ob prevzemu otrok ob 17.00 uri. 

*Ob plačilu je potrebno na recepciji predložiti osebni dokument otroka.

Sprejem-oddaja otrok 
Sprejemi ter oddaje otrok bodo potekale na vhodu letnega kopališča. Oddaje otrok, ki se udeležujejo programa plavalnih tečajev potekajo ob 12 uri. Za otroke, ki počitnice preživljajo v ostalih športnih programih pa oddaje potekajo ob 17.00 uri. Starše ali skrbnike vljudno prosimo, da se navedenih ur dosledno držite. 

Nočitev v avtokampu-počitniška pustolovščina
Za prijavljene udeležence bo nočitev v avtokampu Ajdovščina potekala iz srede, 3. avgusta na četrtek, 4. avgusta.  S seboj je potrebno poleg športne opreme tako v sredo imeti še podlogo-armefleks, spalno vrečo, ter toaletni pribor. Dodatna priporočljiva oprema (naglavna svetilka, vzglavnik...)

Uporaba ustreznih kopalk
Zaradi zagotavljanja višjega higienskega standarda smo v kopališki red uvedli nošenje izključno oprijetih športnih kopalk, katere je glede na potek tedenskega programa potrebno imeti vsak dan s seboj. Več informaciji o kopališkem redu...

Ekološki namig: Tudi športniki vemo, da nam narava ogromno daje. Zato, si bomo na programu Športne počitnice prizadevali uporabiti čim manj plastičnih lončkov. Za hidracijo bomo med športnimi aktivnostmi poskrbeli tako, da bomo s seboj poleg športne opreme imeli tudi bidon za večkratno uporabo.

Podrobne informacije ter vsebina programa

Plavalni tečaj s športnimi aktivnostmi (9.00 / 12.00)

Plavalni tečaj

Ostali športni programi (6.30 / 9.00 / 17.00)

Cici poletni kamp

Plavalni kamp

Nogometni kamp Olimp

Plesni kamp ADC

4-kros in BMX kamp

Triatlon kamp

Šahovski kamp

Gimnastični kamp

 

 

 

temperatura vode: 29oC
pon,tor,čet,pet: 16:00 - 21:00, sobota 14:00 - 21:00

aktualno

  • 19.12.2022Obratovanje Športnega centra Ajdovščina v času božično novoletnih praznikov

    Mesec december je čas obdarovanj, ter dobrega vzdušja. Seveda pa si ob koncu leta lahko privoščite oddih in rekreacijo v Športnem centru Ajdovščina, zato ne spreglejte urnika obratovanja pokritega bazena, savn, fitnesa ter plezalne stene v času božično novoletnih praznikov.

  • 10.11.2022Športaj z nami tudi ti

    Zavod za šport Ajdovščina bo v sodelovanju z Zdravstveno zavarovalnico Vzajemna dne 10. decembra organizator programa Športaj z nami tudi ti, kateri bo zajemal meritve zdravstvenega ter funkcionalnega stanja telesa.