Lokostrelski kamp

V sodelovanju z Budanjskimi lokostrelci Zavod za šport Ajdovščina organizira lokostrelski kamp. Program je namenjen fantom in dekletom, ki se želijo pobliže spoznati z lokostrelstvom ali pa izpopolniti svoje znanje streljanja in se pri tem zabavati med poletnimi počitnicami v Športnem centru Ajdovščina, kjer se počitniški programi odvijajo na zanimiv ter dinamičen način.

Program se prične z možnostjo vključevanja otrok v jutranje varstvo od 6.30 dalje. Nadaljujemo ob 9.00  z vadbo lokostrelstva, katera traja predvidoma do 11.00. Sledi prosto kopanje pod nadzorom na letnem kopališču vse do 12.00 ter kosilo predvidoma do 13.00 ure.

Vsebina je v popoldanskem času zasnovana z vadbo lokostrelstva do 15 ure ter ustvarjalnimi delavnicami oziroma športnim varstvom do 17.00 ure. 

Vadba je prilagojena starosti otrok, katera poteka pod nadzorom strokovno usposobljenih trenerjev. 

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za  otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem. Poleg vsega bomo uprizorili še ples z maskoto Vzajemko ter skupinsko slikanje, v celotno dogajanje pa bodo vključeni znani slovenski športniki. 

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina.  Z objavo vas bomo seznanili tudi  preko elektronske pošte ter SMS sporočila. 

*Ne spreglejte športnopočitniške pustolovščine - od 17.00 ure dalje
Tudi v letošnjem poletju vam v programih športnih počitnic ponujamo različne zanimive in zabavne pustolovščine. Športni navdušenci boste poleg udeležbe v programu lokostrelske vadbe, lahko iz srede na četrtek tudi prenočili v avtokampu. Preberi več...

*Ob posredovanju podatkov preko spletne aplikacije boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave.

Da
Ne
Da
Ne
Strinjam se s splošnimi pogoji

0-4=

info

termin
1.) 16. julij do 20. julij
      (prijava zaprta)

rok prijave
1.) četrtek, 12. julij do 12.00

jutranje varstvo
od 6.30 do 9.00 

zajtrk za udeležence jutranjega varstva
doplačilo 5€/termin

trajanje programa 
od 9.00 do 17.00

Število prostih mest
20-udeležencev/termin

starostna omejitev
od dopolnjenega 9. leta do 13. leta

Cena 60€-vključuje:
Nezgodno zavarovanje pri Vzajemni d.v.z., možnost koriščenja jutranjega varstva, uporabo športnih površin, strokovni kader, kosilo ter popoldansko malico, petkovo zaključno animacijo, DDV....

Športnopočitniška pustolovščina - od 17.00 ure dalje
5€/udeleženec/nočitev 
doplačilo

vključuje: večerjo, nočno kopanje, spanje v avtokampu, varstvo, zajtrk.

Način plačila 
Prvi dan ob začetku programa

Dodatne informacije 
(05) 364 47 21 (22) 
med 8. in 16. uro

temperatura vode: 29oC
pon-pet 16-21, sre.org.sk, sob 14-21

aktualno

  • 06.12.2018Decemberski urnik ter novoletna nagradna igra

    Mesec december je čas dobrega vzdušja ter obdarovanj. Poleg nakupa darilnih bonov, urnika pokritega bazena, savn ter fitnesa vas vabimo, da sodelujete v novoletni nagradni igri ter zadenete darilni bon po izbiri za obisk bazena, savne ali fitnesa.

  • 19.10.2018Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.