Ajdovski tek - Run4me 4 km

spletna-prijava-imageTekaška preizkušnja na 4 km se bo začela bo začela ob 11 uri ter 05 minut pred Športnim centrom Ajdovščina takoj po startu teka na na 11 kilometrov.

Tek je namenjen začetnikom ali pa tekačem, ki radi tekmujejo na nekoliko krajših razdaljah. Ravna proga poteka poteka po gozni poti mimo ranča ''Dobre volje'' ob potoku Lokavščku. Po 2 km od starta tekači obrnejo in tečejo po isti progi nazaj do Športnega centra Ajdovščina, kjer je tudi cilj teka.

Kategorije (brez starostnih omejitev)
Tekmuje se v enotni moški in ženski kategoriji.

GPX koordinate

Kako do prizorišča

Ob izvozu iz avtoceste H4 se peljete po Tovarniški cesti mimo podjetja Fructal. Na krožnem križišču zavijete levo ter pri pošti takoj na desno oziroma sledite tablam, ki vas vodijo do Športnega centra Ajdovščina.

Prehrana ter osvežitev in regeneracija
Tekačem je ob koncu teka zagotovljeno kosilo v jedilnici SŠ Veno Pilon. Organizator vam omogoča tudi čas   za regeneracijo in osvežitev v pokritem bazenu. Ne pozabite na kopalke!

Otroški park Rado - Živa (dodatna aktivnost otrok v času prireditve)
V Zavodu za šport Ajdovščina poskrbimo, da bo tekaška prireditev otrokom v zabavo. V času prireditve bo odprt otroški park Rado-Živa, kjer bodo poleg igral na voljo še proga z avtomobilčki ter napihljiva igrala.

Organizirano varstvo otrok v času prireditve  
V Športnem centru Ajdovščina bomo za tekače, ki prihajate v spremstvu najmlajših od dopolnjenega 4. leta starosti v ceno štartnine vključili tudi organizirano "športno" varstvo. Program bo potekal v otroškem parku Rado - Živa ter športnih dvoranah. 

 

info

Dolžina proge: 
vse generacije (4 km)

Štartnina - tek 
-
6€ do 2. marca do 12. ure,
- 9€ do 15. aprila do 12. ure,
- 12€ na dan dogodka.

temperatura vode: 29oC
Sreda: samo za organizirane skupine

aktualno

  • 04.02.2020Obratovanje športnega centra v mesecu februarju ter ugodnosti predhodnih prijav na Ajdovski tek

    Počitnice in prazniki so idealen čas za aktivno preživljanje prostega časa. Obiskovalci športnega centra lahko pokriti bazen in savne obiščete med 17. ter 21. februarjem po počitniškem urniku in počitniških cenah. Ne spreglejte tudi ugodnosti predhodnih prijav na Ajdovski tek, ki je v letošnjem letu bogatejši še za eno razdaljo in sicer teku na 4 km.

  • 10.01.2020Odprte so prijave na tekaško vadbo ter Ajdovski tek 2020

    Dvignite pulz in naredite nekaj za svoje zdravje ter izboljšate svojo telesno pripravljenosti. Zavod za šport Ajdovščina vam v sodelovanju s Športnim društvom Tekačev Vipavske doline ponuja odličen recept ter pravi dogodek za izpolnitev vaših želenih ciljev.