Ajdovski tek - Run4me 4 km

spletna-prijava-imageTekaška preizkušnja na 4 km se bo začela bo začela ob 11 uri ter 05 minut pred Športnim centrom Ajdovščina takoj po startu teka na na 11 kilometrov.

Tek je namenjen začetnikom ali pa tekačem, ki radi tekmujejo na nekoliko krajših razdaljah. Ravna proga poteka poteka po gozni poti mimo ranča ''Dobre volje'' ob potoku Lokavščku. Po 2 km od starta tekači obrnejo in tečejo po isti progi nazaj do Športnega centra Ajdovščina, kjer je tudi cilj teka.

Kategorije (brez starostnih omejitev)
Tekmuje se v enotni moški in ženski kategoriji.

GPX koordinate

Ugodnosti predhodnih prijav
Predhodno prijavljeni udeležnci, kateri bodo štartnino poravnali nakjasneje do 5. novembra do 12. ure prejmejo ob prijavi darilo ob vpisu, bon za prehrano ter personalizirano štartno številko. Prijavljeni na dan dogodka prejmejo štartno številko ter bon za prehrano. 

Kako do prizorišča

Ob izvozu iz avtoceste H4 se peljete po Tovarniški cesti mimo podjetja Fructal. Na krožnem križišču zavijete levo ter pri pošti takoj na desno oziroma sledite tablam, ki vas vodijo do Športnega centra Ajdovščina.

Prehrana ter osvežitev in regeneracija
Tekači boste ob prevzemu štartnih številk prejeli paket s prehrano ob tem pa vam organizator omogoča tudi čas za regeneracijo in osvežitev v pokritem bazenu. Ne pozabite na kopalke!

Otroški park Rado - Živa (dodatna aktivnost otrok v času prireditve)
V Zavodu za šport Ajdovščina poskrbimo, da bo tekaška prireditev otrokom v zabavo. V času prireditve bo odprt otroški park Rado-Živa, kjer bo otrokom omogočena uporaba igral. 

Pogoji za nastop na tekmovanju

  • izpolnjevanje PCT pogojev glede na aktualna določila vlade Republike Slovenije

 

info

Dolžina proge: 
vse generacije (4 km)

Štartnina - tek 
-
6€ do 1. oktobra do 12. ure,
- 9€ do 5. novembra do 12. ure,
- 12€ na dan dogodka.

temperatura vode: 29oC

aktualno

  • 20.10.2021Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.

  • 01.10.2021Povabilo k oddaji ponudbe za najem gostinskega lokala

    Zavod za šport Ajdovščina v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije vabi vse zainteresirane ponudnike, da oddajo svojo ponudbo za najem gostinskega lokala na naslovu Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina najkasneje do 7. oktobra 2021.