Na dan slovenskega športa - ŠPORTAJ Z NAMI TUDI TI! (ODPOVEDANO)

Splošne informacije

Ustrezna in zadostna telesna aktivnost skozi celotno življenjsko obdobje, vpliva na boljšo telesno pripravljenost ter posledično na kvalitetnejši življenjski slog posameznika. V Zavodu za šport Ajdovščina smo se zato odločili, da bomo v mesecu septembru izpeljali program testiranj, s katerimi bomo preverili fizične in druge motorične sposobnosti odraslih in starejših.

Opis programa

Na dan slovenskega športa, 23. septembra bomo dogodek pričeli ob 18.00 uri v Mladinskem hotelu Ajdovščina v družbi dr. Marjetka Kralj Kunčič s predavanjem na temo imunost iz vidika redne športne vadbe. 

V soboto, 24. septembra pa bo v Športnem centru Ajdovščina na voljo baterija testov, na kateri boste obiskovalci prodobili povratne informacije glede motoričnih sposobnosti, okvirnega zdravstvenega stanja ter napotke za usmeritev na redno športno vadbo. Program je namenjen odraslim, od dopolnjenega 18. leta starosti dalje, kateri želijo pridobiti več informaciji glede zdravstvenega stanja in trenutnih funkcionalnih sposobnosti. 

Testiranja

Bodo potekala v Veliki dvorani Športnega centra Ajdovščina. Na voljo bodo različne baterije testov, kateri bodo potekali pod okriljem Športne unije Slovenije, Centra za krepitev zdravja Ajdovščina, Zdravstvene zavarovalnice Vzajemna in Webwellnesa Slovenije. 

Program testiranja je brezplačen. Za lažjo organizacijo programa je obvezno potrebna predhodna prijava. 

info

Petek, 23. september
(ODPOVEDANO)
- od 18.00 do 19.00,
Predavanje na temo ''Imunost iz vidika redne športne vadbe''.
 

Sobota, 24. september
(ODPOVEDANO)
- Testiranja od 9.00 do 12.00

PROGRAM JE V CELOTI BREZPLAČEN!

 

temperatura vode: 29oC
Pričetek obratovanja 3 oktober

aktualno

  • 28.09.2022Pokriti bazen in savne bodo z obratovanjem pričele v ponedeljek 3. oktobra

    V Športnem centru Ajdovščina bodo pokriti bazen in savne pričele z obratovanjem v ponedeljek 3. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko ponovno rezervirate tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.

  • 16.09.2022Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto strokovni sodelavec

    Zavod za šport Ajdovščina razpisuje prosto delovno mesto strokovni sodelavec, katerega naloge so sodelovanje v pripravi programov, planov, organizacija in vodenje mladinskih dejavnosti, vodenje evidenc, zbiranje podatkov za izvedbo programov, priprava poročil, druga dela in naloge po navodilih vodje oziroma direktorja, opravljanje del in nalog za projekt sopotnik in občasna dela na recepciji.