Savne

Praznični ter počitniški urnik savn (april)

Ponedeljek 2 april ZAPRTO,
Petek 27 april od 9.00 do 14.00 ter 16.00 do 22.00,
Sobota 28 april-po ustaljenem urniku ter ceniku.

*Glede prihoda oziroma uporabe savn med 9 in 14 uro je zaželjena predhodna najava.

V zimskih dneh je savna zagotovo nepogrešljiva. Savnanje pozitivno deluje na dihalne poti in pomaga pri kroničnih obolenjih dihal, prav tako pa je odličen način za krepitev odpornosti.

Turška savna
Turška savna je priporočljiva predvsem za čiščenje kože ter sproščanje mišic. Zelo visoka vlažnost zraka in toplota blagodejno vplivata na dihalne poti, podobno kot pri inhaliranju. Toplota pospeši cirkulacijo v telesu in pomaga sprostiti napetosti v mišicah.

Infra savna
Grelci infrardeče savne oddajajo energijo, ki prodira celo do 4 cm globinsko v telesno tkivo. Pri nižji temperaturi (okrog 50°C) dosegamo še hitrejše in inteznivnejše potenje. Nižja temperatura je primerna tudi za osebe s kardiovaskularnimi težavami, za katere finska savna ni priporočljiva.

Finska savna
Učinki finske savne so: čiščenje kože, pospeševanje izločanja strupenih snovi, varovanje pred prehladi ter odpravljanje utrujenosti in povečevanje telesne zmogljivosti.

Masažni stol
V savni zdaj ponujamo tudi drugačno vrsto sprostitve, in sicer masažni stol, ki posnema dotik in pritisk shiatsu mojstra masaže.

info

ZAPRTO

tel: 05-364-47-24
gsm 051-442-553

recepcija@zs-ajdovscina.si

Cenik (pdf)

 

temperatura vode: 23oC
18. in 21. junij od 15.00 do 19.00

aktualno