Taborjenje

Doživite drugačno, zanimivo ter pestro poletje s taborniki Rod Mladi Bori, ki nam bodo  v Avtokampu Ajdovščina uprizorili pravo doživetje v naravi.

V neposredni bližini Športnega centra, kjer je veliko razgibane narave bomo na način kot je to v navadi pri tabornikih, izvajali različne delavnice z vsebinami orientacije, spoznavanja narave, učenje kuhanja, plesa ter različna pustolovska tekmovanja.

Program bo potekal od 6:30 dalje z možnostjo jutranjega varstva. Ob 9:00 uri pa pričnemo z izvedbo različnih delavnic, ki zajemajo vsebine orientacije, spoznavanje narave, učenje kuhanja, plesa ter različna pustolovska tekmovanja. Sledi kosilo od12.00 ure dalje, izvedba popoldanskega programa, popoldanska malica ter prosto kopanje v bazenu pod nadzorom vodnikov vse do 17.00 ure.

Nočitev po taborniško
Taborjenje brez da pridobljene veščine preizkusimo tudi prenočitvi nima pravega priokusa. Zato bomo predzadnji dan (iz četrtka na petek) preizkusili tudi večerno doživetje oziroma nočitev v šotorih, kjer bo potekal pravi taborniški program.

Jutranje varstvo in zajtrk
Jutranje varstvo je del razširjenega programa Športnih počitnic. Je oblika vzgojnega dela, ki se zaradi potreb staršev vključena v ceno programa tako za udeležence plavalnih tečajev, cici poletne šole ter ostalih vsebin počitniških programov. Poteka od 6.30 do 9.00 in je strokovno vodeno. Starši se na varstvo prijavijo tako, da ustrezno označijo obrazec na prijavnici, ki zajema uro prihoda ter možnost naročila zajtrka z doplačilom. Zajtrk je za udeležence varstva organiziran vsak dan ob 8.15.

Petkove zaključne animacije
Zaključna animacija bo za otroke dogodek poln veselja ter zabave. Zabavni animatorji nam bodo uprizorili predstavo, katere tematika bo povezana s športnom ter počitniškim dogajanjem. Poleg vsega bomo uprizorili še ples z maskoto Vzajemko ter skupinsko slikanje, v celotno dogajanje pa bodo vključeni znani slovenski športniki. 

Podrobno vsebino ter seznam potrebne opreme za udeležbo na programu bomo objavili na spletni strani predvidoma 3 dni pred začetkom posameznega termina. Z objavo vas bomo seznanili tudi preko elektronske pošte in SMS sporočil. 

*Ob posredovanju podatkov preko spletne aplikacije boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešnosti prijave.
5. - 9. avgust (še 25 prostih mest (od 25))
DA
NE
strinjam se s splošnimi pogoji

0-8=

info

termin
1.) 5. do 9. avgust,

rok prijave
1.) četrtek, 1.avgust do 12.00,

Število prostih mest
25-udeležencev/termin,

Starostna omejitev
od 9. do 13. let,

Cena 
70€/termin vključuje:
zajtrk, kosilo, popoldansko malico večerjo, uporabo športne infrastrukture, nočno kopanje v bezenu, spanje v avtokampu, varstvo, DDV...,

Način plačila
Prvi dan ob začetku programa,

Dodatne informacije  
(05) 364 47 21 (22)  
med 8. in 16. uro 

temperatura vode: oC
ZAPRTO

aktualno

  • 29.04.2019Obvestilo o zapori cest Majski tek 2019

    V soboto, 4.5.2019 je na sporedu tradicionalna tekaška preizkušnja 16. Majski tek.
    Prireditev se prične od 9.00 ure dalje s teki najmlajših med 300 m in 2000 m. Ob 10.00 ter 11.00 uri pa se bodo na proge podali tekmovalci na 16. ter 11. kilometrsko preizkušnjo.

  • 26.04.2019Nogometna tekma U-15, Slovenija:Mehika

    Ajdovščina bo na mestnem stadionu ponovno gostiteljica turnirja narodov. V nedeljo, 28.aprila se bosta ob 17.00 pomerili ekipi U-15 Slovenije in Mehike.