Športni center Ajdovščina v mesecu oktobru

datum: 16.09.2016

kategorija: Aktualne novice

Zaključili smo z obratovanjem letnega kopališča!! V mesecu oktobru, pa napovedujemo odprtje pokritega bazena, savn ter pričetek ostalih športnih aktivnosti namenjenih vsem generacijam. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko odslej načrtujete tudi vadbo v fitnessu. Prostori in naprave se razprostirajo v dveh nadstropjih, kjer so vam na voljo raznolike vaje, proste uteži ter prostor za raztezanje in kardio vadbo.

Pokriti bazen in savne
Pričetek obratovanja ponedeljek 3 oktober. Preberi več...

Rekreativno plavanje...
Dne 20., 22., 27., 28, septembra pa bo omogočeno rekreativno plavanje v notranjem bazenu med 6.10 in 7.10. Od meseca oktobra dalje pa tudi ob sobotah med 13 in 14 uro.

Vodene vadbe za vse generacije (izvajalec Športno društvo Rekreativček)
Tudi letošnjo sezono bomo v ŠC Ajdovščina poskrbeli, da vam v naši družbi ne bo dolgčas in da bo vsak izmed vas našel pravo vadbo zase.

V sodelovanju s Športnim društvom  Rekreativček vam ponujamo pester izbor vadb, s katerimi začnemo v oktobru 2016. Mix aerobika, kondicijska vadba, vadba v zrelih letih, body shaping, skupinska vadba na kolesih, terapevtska vadba. Dodatne informacije ter vpisi...   

Fitness
Sodobno opremljen fitness se razprostira v dveh nadstropjih, kjer so vam na voljo raznolike vaje, proste uteži ter prostor za raztezanje in kardio vadbo. Dodatne informacije...

Praznovanja rojstnih dni
Ste v pričakovanju rojstnega dne in bi želeli otrokom pripraviti nekaj posebnega, zanimivega in drugačnega? V Zavodu za šport Ajdovščina ponujamo pestro športno infrastrukturo ter zanimive ter zabavne animatorje za zabavno, dinamično, pustolovsko izvedbo dogodka. Dodatne informacije...

 

temperatura vode: 29oC

aktualno

  • 11.11.2021Ajdovski tek 2021 ter obratovanje Športnega centra v soboto 13. novembra

    Cenjene uporabnike obveščamo, da bodo bazen, fitnes ter savne v soboto 13. novembra zaradi izvedbe Ajdovskega teka obratovali od 15. ure dalje. Športni center Ajdovščina bo tako prizorišče Ajdovskega teka v katerem bodo prevzemi štartnih številk za teke odraslih potekali od 8.30 dalje po vnaprej določenem urniku. V tokratni izvedbi dogodka odpovedujemo izvedbo mladinskih tekov.

  • 20.10.2021Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.