Priprave na Majski tek 2013

datum: 19.02.2013

kategorija: Aktualne novice

Priprave na Majski tek, ki bo potekal 18. maja, bomo pričeli v torek, 5. marca, pod strokovnim vodstvom. Treningi so namenjeni polnoletnim osebam in bodo potekali ob torkih in četrtkih ob 17.30 uri, z zbornim mestom pred glavnim vhodom Športnega centra Ajdovščina. Sodelovanje je brezplačno.

Zdravje in dobra telesna kondicija sta dve vrednosti, ki sta v današnj družbi na najvišjem mestu. Vsi vemo da čudeži ne obstajajo.

Dobra in dolgotrajna telesna kondicija se lahko doseže samo z redno in ustrezno vadbo, ki je prilagojena našim trenutnim sposobnostim.

Zime je konec, pred nami so lepi in toplejši dnevi, tek pa je eden izmed tistih športov, ki je priljubljen pri ljudeh vseh starosti. Če smo začetniki, bomo ugotovili da tek ni enostaven šport, če začnemo teči brez predpriprav bomo zelo hitro omagali, to bo pripeljalo do pomankanja volje, izgube motivacije in spet bomo na začetku.

Zavod za šport Ajdovščina vam za veše zdravlje ponuja pravi recept ter pravi dogodek za usmerjanje motivacije ter izpolnitev željenih ciljev.

Priprave na majski tek ki bo potekal 18 maja, bomo pričeli v torek 5. marca, pod strokovnim vodstvom. Treningi so namenjeni polnoletnim osebam in bodo potekali ob torkih in četrtkih ob 17.30 uri., z zbornim mestom pred glavnim vhodom Športnega centra Ajdovščina. Sodelovanje je brezplačno ter prinaša bonuse pri prijavi na majski tek

Prijave sprejemamo do četrtka 28. februarja na primoz.sulic@zs-ajdovscina.si ali na info@zs-ajdovscina.si

Prosimo vas, da ob prijavi navedete ime, priimek, starost, kratek opis fizične pripravljenosti.

Kontakt in dodatne informacije: 05-364-47-21 (22) med 8:00 in 16:00 uro

temperatura vode: 29oC

aktualno