Aktualna ponudba Športnega centra Ajdovščina

datum: 05.12.2012

kategorija: Aktualne novice

Vabimo vas da v Športni center Ajdovščina da izkoristite ponudbo notranjega bazena savn ter ostale ponudbe športnih ter zabavnim programov za otroke in odrasle

Pokriti bazen na voljo tudi v jutranjem času.

Pokriti bazen športnega centra Ajdovščina je po novem za vse uporabnike odprt tudi ob torkih in četrtkih med 6:10 in 7:10, sicer pa ga lahko obiščete vsak delovni dan med 16. in 21. uro, razen srede, ko potekajo organizirane vadbe ter ob sobotah med 13. in 21. uro. POZOR-plavalci izkoristite ugodno ceno sobotne plavalne urice-za uro plavanja med 6:10 in 7:10 kot med 13. in 14. boste odšteli le 2 evra.

Praznovanja rojstnih dni tudi za najmlajše

Vabimo starše, da rojstnodnevne zabave njihovih otrok priredijo v prostorih Športnega centra Ajdovščina. Poleg ustaljenih programov vam kot novost ponujamo tudi organizacijo dve urne rojstnodnevne zabave za mlajše otroke med 4. in 5. letom starosti.

Zlata kartica

Ste redi uporabnik športnega centra, ali želite to postati? Zlata kartica omogoča celoletni obisk vadb, savn, notranjega ter zunanjega bazena. Cena zlate kartice za odrasle je 350 evrov(vključuje obisk večine vadb Zavoda za šport Ajdovščina in obisk obeh bazenov), za otroke pa 140 evrov (vključuje obisk obeh bazenov ter obisk plezalne stene)

Darilni boni

Bliža se čas obdarovanj ter nakupov daril sodelavcem, poslovnim partnerjem, prijateljem, družinskim članom. za te posebne priložnosti jim lahko podarite urico zdravja in dobrega počutja-darilni bon, ki lahko vključuje različne vadbene programe in ostalo ponudbo športnega centra.

temperatura vode: 29oC

aktualno