Podaljšan urnik obratovanja letnega kopališča

datum: 08.09.2023

kategorija: Aktualne novice

Cenjene uporabnike obveščamo, da bo zaradi ugodnih vremenskih napovedi letno kopališče obratovalo poleg sobote 9. in nedelje 10. septembra od 10h do 18h še vse do petka 15. septembra med 15. in 19. uro. Za vstop na kopališče med tednom velja cena popoldanske vstopnice.

V času obratovanja kopališča pa bo med 10. in 17. uro obratovala tudi proga z avtomobilčki.

temperatura vode: 29oC

aktualno

  • 13.05.2024Odprte so prijave na program Športne počitnice 2024

    Poletje bo v Športnem centru Ajdovščina tudi v letošnjem zelo živahno saj bodo Športne počitnice zajemale možnost udeležbe v različnih športnih panogah. Pričenjamo z 24. junijem s počitnicami za upokojence, od 1. julija pa do vse 9. avgusta nadaljujemo z vsebinami za namenjenim otrokom, kjer je na voljo, kar 14 različnih športnih programov.

  • 24.04.2024Ajdovski tek-otroški teki 2024, pomembne informacije o poteku dogodka

    Zavod za šport Ajdovščina bo v sodelovanju z Ultra-trail Vipavska dolina tudi letos organiziral Ajdovski tek, namenjen otrokom in njihovemu stiku s športom, spoznavanju športnega duha in fair playa, s čimer jih želimo navdušiti nad gibanjem in vse skupaj obogatiti z delčkom športnega dogajanja v starem mestnem jedru. V sklopu največje tekaške prireditve na vipavskem, bo v letošnjem letu dogodek otroških tekov potekal na Lavričevem trgu.