Zimske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

datum: 01.02.2016

kategorija: Aktualne novice

V Športnem centru Ajdovščina smo za obdobje zimskih počitnic oblikovali počitniške cene in urnik za obisk bazena in savn ter športne programe za otroke od 5. do 13. leta starosti.

Med 15 in 19 februarjem 2016 lahko prokritii bazen in savne obiščete med 9 in 14 ter 16 in 21 uro. Obiskovalci pokritega bazena pa boste za vstopnino odšteli le 2,5€.

Nogometni navdušenci pa lahko počitnice preživite v družbi nogometaša Petra Kalina, kjer bomo poleg vadbe nogometa zajeli še vsebine plavanja v bazenu. Seveda v zimskem času ne nameravamo ostati brez snega. V petek 19 februarja bomo v primeru ugodnih vremenskih razmer sankaško zabavni zaključek v izvedli na smučišču Črni Vrh.

Podrobne informacije

Pokriti bazen

Savne

Nogometni kamp

 

 

temperatura vode: 29oC
Sreda: samo za organizirane skupine

aktualno

  • 24.10.2019Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.

  • 27.09.2019Napovednik obratovanja Športnega centra Ajdovščina v mesecu oktobru

    V Športnem centru Ajdovščina bosta pokriti bazen, savna pričela z obratovanjem v torek 1. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko obiščete tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, raznolike vodene vadbe namenjene odraslim, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.