8. marec dan žena

datum: 07.03.2014

kategorija: Aktualne novice

Preživite 8 marec v Športnem centru Ajdovščina, kjer smo za predstavnice nežnejšega spola pripravili popust pri obisku savne in bazena ter nagradno igro za obisk vodenih vadb.

V Zavodu za šport Ajdovščina smo tudi tokrat mislili na vas ter pripravili ponudbo obiska Športnega centra. Želimo si, da bi v prihajajočih dneh vsaj malo pozabile na vsakodnevne skrbi, stres in vsaj za odtenek zmanjšale svoj prenatrpan urnik in posvetile dragoceni prosti čas  ne le vašim ljubljenim, temveč tudi sebi. 

Zato, podarjamo,10% popust pri obisku savne in bazena ter vsaki deseti obiskovalki bon za 1X obisk vodene vadbe po njenem izboru.

 

 

temperatura vode: 29oC
Sreda: samo za organizirane skupine

aktualno

  • 24.10.2019Jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina

    Preživite vaše jesenske počitnice v Športnem centru Ajdovščina, katerega ponudba vključuje prostore namenjene športni rekreaciji, sprostitvi ter oddihu.

  • 27.09.2019Napovednik obratovanja Športnega centra Ajdovščina v mesecu oktobru

    V Športnem centru Ajdovščina bosta pokriti bazen, savna pričela z obratovanjem v torek 1. oktobra. V prijetnem ter raznolikem okolju Športnega centra Ajdovščina lahko obiščete tudi, animacijske-rojstno dnevne programe za otroke, raznolike vodene vadbe namenjene odraslim, načrtujete vadbo v fitnesu, izvajate vadbo plezanja, ljubitelji namiznega tenisa pa za izvedbo aktivnosti lahko najamete opremo.