8. marec dan žena

datum: 07.03.2014

kategorija: Aktualne novice

Preživite 8 marec v Športnem centru Ajdovščina, kjer smo za predstavnice nežnejšega spola pripravili popust pri obisku savne in bazena ter nagradno igro za obisk vodenih vadb.

V Zavodu za šport Ajdovščina smo tudi tokrat mislili na vas ter pripravili ponudbo obiska Športnega centra. Želimo si, da bi v prihajajočih dneh vsaj malo pozabile na vsakodnevne skrbi, stres in vsaj za odtenek zmanjšale svoj prenatrpan urnik in posvetile dragoceni prosti čas  ne le vašim ljubljenim, temveč tudi sebi. 

Zato, podarjamo,10% popust pri obisku savne in bazena ter vsaki deseti obiskovalki bon za 1X obisk vodene vadbe po njenem izboru.

 

 

temperatura vode: 24oC
20.08.2019 ODPRTO 9h - 19h

aktualno

  • 05.08.2019Igre brez meja-"City games" ter obratovanje letnega kopališča v mesecu avgustu

    Dogajanje v Športnem centru Ajdovščina bo pestro tudi v mesecu avgustu. Obiskovalci si lahko privoščite oddih na letnem kopališču, ki bo obratovalo po ustaljenem urniku vse do 31.8. V četrtek 15.8 pa bo ajdovski bazen prizorišče legendarnih iger brez meja, zato bo kopališče za zunanje obiskovalce zaprto vse do 19.30 oziroma začetka programa.

  • 18.06.2019Letno kopališče odpira svoja vrata

    Dvignite pulz in se nam pridružite na dogodku dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek 21. junija.
    Športni center Ajdovščina bo svoja vrata v svet športa odprl med 15.00 in 22.00 uro, kjer bomo predstavili športne programe letošnjega poletja ter ostalo ponudbo centra. Od 22. junija dalje pa bo letno kopališče obratovalo po ustaljenem urniku in ceniku.