Avtokamp Ajdovščina

Avtokamp Ajdovščina se nahaja na mirni lokaciji, 10 min hoje iz centra mesta Ajdovščina (izvoz iz avtoceste H4 ). V hladni senci borovega gozdička ponuja 50 prostorov namenjenih prikolicam, avtodomom in šotorom.Dnevno lahko v njem prenoči do 200 gostov. V Avtokampu Ajdovščina boste našli vso potrebno infrastrukturo, kot so sanitarije, pralnica, oskrbovalna postaja za avtodome, brezplačen brezžični internet.

orario d'apertura

pon-pet od 16:00 do 21:00
sobota od 14:00 do 21:00
sreda organizirane skupine

tel: 05-364-47-24
gsm: 051-442-553

 

Ajdovščina

Ajdovščina je gospodarsko in kulturno središče Vipavske doline. Leži na zahodnem delu Slovenije le 25 km od meje z Italijo. Od Ljubljane je oddaljena slabo uro vožnje po avtocesti. Mesto in njena okolica ponujata mnogo naravnih in kulturnih znamenitosti.

Kulinarika in vinske poti

Vipavska dolina slovi po odlični kulinariki in ponudbi belih in rdečih sortnih vin. Vipavska cesta vas s ponudbo vinskih krajev in ponudnikov, ki so označeni  z usmerjevalnimi tablami, vabi preko celega leta. Osnovna je ponudba kakovostnega vina in doma pridelana hrana in pijača. Med ljudmi, ki celo leto trdo delajo v svojih vinogradih, poljih in kleteh boste našli prvobitnost in pristno toploto kmečkih domov.

Programi za otroke

Plavanje, posebna doživetja, spoznavanje novih športnih vsebin, so vsekakor primerna dejavnost za koristno preživljanje prostega časa otrok med poletnimi počitnicami. Privoščite vašim otrokom drugačne počitnice, z organiziranimi športnimi dejavnostmi plavalnih in športnih vsebin.